divendres, 13 d’abril del 2018

Quatre estudiants, becats per a realitzar les pràctiques en diferents païssos europeus

Quatre alumnes de l'IES L'Estació obtenen la beca de mobilitat FCT Europa
Aquestes ajudes permeten a l'alumnat d'FP cursar el mòdul de Formació en Centres de Treball en empreses del Regne Unit, Irlanda i França
La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha atorgat recentment 199 beques per a la Formació Professional a Europa durant el 2018, cosa que possibilitarà a aquells estudiants de grau mitjà i grau superior que han complit els requisits desenvolupar les pràctiques en l'estranger.
Jorge Pastor, de Comerç Internacional; Noemí Cambra, de Gestió Administrativa; i Edward Stephen Hopkins, de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, són tres dels becats de l'IES L'Estació que aprofitaran la seua estància a Dublín i Londres, on residiran 75 dies i obtindran un total de 400 hores laborables certificables. El quart alumne recompensat amb l'ajuda econòmica, Raúl Ojeda, ha hagut de renunciar a ella per no tindre 18 anys, requisit de l'alumnat sol·licitant.
L'estància a Europa no sols permet als estudiants conéixer una realitat laboral diferent de la valenciana, sinó també millorar els coneixements lingüístics de la llengua del país de destí i multiplicar les possibilitats d'èxit laboral. Durant la primera setmana de residència, l'alumnat rebrà preparació lingüística i cultural. Superada aquesta fase, s'iniciaran les pràctiques en empreses de la Unió Europea.
Aquestes beques, que inclouen les despeses del viatge, allotjament, manutenció i transport local, estan cofinançades per la Unió Europea a través del Programa operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana 2014-2020.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada