dissabte, 17 de març del 2018

Nova tenda de Mango a Ontinyent

L'alumnat d'Administració i Finances assisteix a la inauguració de la nova tenda de Mango al centre comercial El Teler
Mango, una de les empreses de moda espanyola amb major projecció internacional, ha arribat definitivament a Ontinyent aquest mes de març. Aquesta setmana s'ha inaugurat una botiga de roba al centre comercial El Teler amb una superfície de 550 m2 , "creant un espai més ampli i dinàmic que millorarà notablement l'experiència del client", expliquen des de la firma.
A aquesta obertura han acudit expectants els joves de primer del Cicle Formatiu de Grau Superior d'AFI, que, acompanyats per les professores Amparo Asensio i Araceli Ferre, han sigut testimonis del creixement de l'activitat productiva que aquesta companyia està duent a terme a nivell nacional. Segons ens explica Amparo, en el mòdul de Comunicació i atenció al client l'alumnat estudia aspectes relacionats amb les relacions públiques i la publicitat. Per aquest motiu, el professorat que imparteix classe en aquest cicle formatiu va considerar molt didàctica l'observació del protocol d'inauguració d'una tenda de marca internacional.
El nou local, que ofereix roba d'home i dona, està ubicat en la segona planta del centre comercial El Teler. Amb aquest recentment estrenat espai, ja són 36 les botigues repartides per la nostra regió. En territori nacional, la firma posseeix 382 tendes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada