divendres, 2 de març del 2018

«Heroes Comic Con València»

L'IES L'Estació es desplaça a València per visitar la primera edició a la ciutat de la Heroes Comic Con
L'edició valenciana d'aquest esdeveniment internacional congrega els aficionats a la cultura pop
El nostre company Ferran Mas va tindre un encontre
no molt agradable amb el malvat Darth Vader
L'alumnat de 1r i 2n de Formació Professional Bàsica de l'IES L'Estació va visitar el cap de setmana passat la Comic Con València, una convenció que s'ha celebrat per primera vegada a la capital del Túria i que està adreçada als amants del còmic, del cinema, de l'animació i de les sèries televisives com ara Strangers Things.
L'esdeveniment, organitzat per Fira València i Easyfairs durant el 23, 24 i 25 de febrer, ha impulsat més de vint mil persones a visitar la mostra i a gaudir de la cultura pop. Els més de 4.000 metres quadrats del pavelló número 7 han obert les seues portes per tal d'oferir durant tres dies diferents exposicions, encontres amb actors o il·lustradors de còmics, projeccions diverses i àmplies zones de restauració.
La Comic Con és una fira del còmic, del cinema i dels videojocs a nivell internacional i està considerada com una de les més grans dels Estats Units i la quarta més important del món. Ara és la primera vegada que se celebra en territori espanyol i València ha sigut la ciutat afortunada.
La capital del Túria porta més de trenta anys intentant disposar d'un saló del còmic propi. Amb aquesta cita s'ha convertit en la tercera ciutat espanyola que alberga una convenció d'aquestes característiques, després de Madrid i Barcelona. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada