divendres, 18 de maig del 2018

II GIMNASTRADA UNIVERSITÀRIA D'ONTINYENT

L'IES L'Estació presenta tres magnífiques coreografies en la II Gimnastrada Universitària d'Ontinyent
La música brasilera, les tonades èpiques i els ritmes musicals més actuals marquen els tres muntatges coreogràfics de l'alumnat de 1r de Batxillerat

Batxillerat Artístic
Al voltant de 1 500 persones, entre participants i públic, han pogut gaudir aquest dimecres 16 de maig de la vistosa i colorista posada en escena dels estudiants de l'IES l'Estació, que durant catorze minuts es van convertir en els absoluts protagonistes del Pavelló Municipal d'Esports, escenari de la II Gimnastrada Universitària d'Ontinyent.
Batxillerat Humanístic i Social
Els primers en actuar foren els joves del Batxillerat Artístic, amb una coreografia que simulava els aleteigs dels ocells i que estava inspirada en la música brasilera de la pel·lícula d'animació Río. Vint-i-cinc minuts després ocuparen la pista els estudiants del Científic, que optaren per fusionar diverses peces musicals contemporànies mentre dibuixaven sobre l'espai impressionants piràmides humanes, símbols de l'aigua i del foc. Els últims en demostrar les seues habilitats gimnàstiques i acrobàtiques foren els xics i xiques del Batxillerat Humanístic i Social, els quals escolliren una composició amb gran força basada en el videojoc guerrer Skirym of the Dragonborn. Tres actuacions molt diferents però que revelen, segons indica la professora Paloma Tortosa, l'ingent valor músic i expressiu de l'àrea d'Educació Física.
Batxillerat Científic
La II Gimnastrada, organitzada per la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (FCAFE), el consistori ontinyentí i la Fundació Universitària de la Vall d'Albaida, va comptar amb la participació de 13 centres educatius de les comarques centrals, que presentaren un total de 24 muntatges coreogràfics. Aquest esdeveniment esportiu no competitiu pretén ser un espectacle multitudinari que fomente la gimnàstica i l'intercanvi artístic-expressiu mitjançant l'exhibició, per plaer, de diverses coreografies creades per l'alumnat de Secundària, de Batxillerat i de la Universitat.
Tots els participants van rebre un trofeu commemoratiu lliurat per l'alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, pels regidors Óscar Borrell i Àlex Borrell, pel degà de la FCAFE, Salvador Lana, pel vicerector de la UV, Jorge Hermosilla, i pel director del Campus d'Ontinyent, José Cantón.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada