divendres, 20 d’abril del 2018

Premis Extraordinaris d'ESO de la Conselleria

Jesús Ribera Úbeda recull al Palau de les Arts Reina Sofía el Premi Extraordinari d'Educació Secundària Obligatòria
Al voltant de 360 escolars de la Comunitat Valenciana han sigut guardonats aquesta primavera recentment iniciada amb el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic de Secundària corresponent al curs 2016-2017, un reconeixement oficial concedit anualment per la Conselleria d'Educació a aquells i aquelles joves que van completar 4t d'ESO amb un brillant expedient escolar. Jesús Ribera Úbeda, un jove de l'IES L'Estació que està cursant enguany 1r de Batxillerat Científic, és una d'aquestes ments prodigioses distingida amb un diploma a l'excel·lència, lliurat en un acte acadèmic que es va organitzar a la capital del Túria.
Però Jesús no és l'únic estudiant d'un institut ontinyentí recompensat per l'administració educativa autonòmica. A quatre joves més —tres del centre privat Pureza de María i un de l'IES Jaume I— també se'ls farà constar en el seu historial acadèmic l'obtenció d'aquest premi.
Aquests guardons, que se celebren  des del curs 2009-2010, valoren l'esforç dels estudiants de Secundària dels centres públics, privats i concertats que van concloure etapa educativa amb un expedient impressionant.
Si vols obtindre més informació sobre el nostre alumne guardonat, consulta aquesta entrada del mes d'octubre.


1 comentari: