diumenge, 22 d’abril del 2018

L'IES L'Estació participa un any més en la III Setmana Pedagògica d'Ontinyent

Resultado de imagen de III Setmana Pedagògica Ontinyent
Aquest dilluns 23 d'abril comença a la ciutat la III Setmana Pedagògica organitzada per l'Ajuntament d'Ontinyent, la Universitat de València i Caixa Ontinyent. Com en darreres edicions, l'IES L'Estació participarà en algunes activitats que es duran a terme al llarg de la setmana.
Demà, per exemple, el nostre company d'Informàtica Juan Torres Mancheño donarà una conferència amb el títol Innovació-Educació a Ontinyent al Centre Cultural Caixa Ontinyent , a les set de la vesprada. I el dimarts, a les 18:00 h i també en aquest espai cultural, els professors Ferran Mas Doménech i Pere Crespo Molina, juntament amb el seu alumnat, faran la presentació del projecte desenvolupat al llarg del present curs Desplegament TIC a l'IES L'Estació, emmarcat dins de la III MOSTRA INNOVACIÓ-EDUCACIÓ-CENTRES D’ONTINYENT. Finalment, el divendres 27 l'institut participarà en la IV Fira de l'Estudiant, on el professorat i l'alumnat dels Cicles Formatius d'Administració, Comerç i Informàtica i del Batxillerat Artístic mostraran els diferents estudis i possibilitats formatives que hi ha al nostre centre.
Des de la direcció de l'IES L'Estació, ens animen a participar en les diferents activitats organitzades al llarg de la setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada