dijous, 1 de febrer del 2018

L'alumnat d'FP Bàsica participa a Xàtiva en un joc d'escapament: Escape Room

S'obri la porta d'un habitacle on penetres amb amics o familiars. De sobte, s'activa el compte enrere i comença una aventura l'objectiu de la qual serà desxifrar els enigmes que et permetran sortir de la cambra abans que transcórreguen 60 minuts. Així s'inicia Escape Room, una nova activitat d'oci divertida i diferent que pretén posar a prova l'enginy dels participants, que durant un hora es converteixen en els millors detectius de la història, els quals han de resoldre els trencaclosques necessaris per trobar les claus que activen el mecanisme d'obertura de la porta.
En aquesta emocionant aventura ha participat l'alumnat dels dos cursos de Formació Professional Bàsica de l'IES L'Estació, qui ha exhibit el seu talent i la seua habilitat per solucionar totes les endevinalles i interpretar totes les pistes que ofereix aquest passatemps. De fet, els nostres estudiants pogueren eixir de l'habitació tancada abans que es consumís el temps estipulat en les regles del joc.
Els Escape Room, inspirats en els contes d'Agatha Christie, van nàixer l'any 2006 a Silicon Valley (Califòrnia) quan un grup d'informàtics crearen un joc en equip on s'havia de resoldre un misteri en un temps limitat.
Càmeres que registraven l'evolució del joc dins de l'habitacle tancat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada