dimarts, 6 de febrer del 2018

II OLIMPÍADA DE L’OCUPABILITAT

L'IES Jaume I acollí el passat 25 de gener la II Olimpíada de l'Ocupabilitat, on van participar no sols els joves de 1r de Comerç Internacional del nostre centre, sinó també els estudiants del Pou Clar, el Jaume I, El Palmeral, a Oriola, i el CIPFP La Costera, a Xàtiva. Aquestes jornades, organitzades per l'institut de l'avinguda Albaida, permeteren als escolars realitzar diverses dinàmiques grupals a fi de desenvolupar les seues habilitats socials, incentivar la marca personal i potenciar el treball en equip, ferramentes summament necessàries per millorar la seua ocupabilitat i competència professional.
Segons ens comenta la professora de l'IES L'Estació Cristina Belda, cada grup implicat en les olimpíades estava constituït per alumnes de tots els centres participants, els quals afrontaren diversos reptes com per exemple elaborar un videocurrículum, superar una entrevista de treball o construir una torre d'espaguetis. "Ha sigut una excel·lent experiència treballar amb alumnes de diferents perfils professionals", assegura Gonzalo, un estudiant de Comerç Internacional que ha destacat durant les olimpíades, qui afegeix que ha pogut intercanviar idees i coneixements d'una forma dinàmica i divertida gràcies a la presència en les jornades d'especialitats tan variades com ara comerç, electricitat, sanitària i agrària.
Per a l'IES L'Estació significa molt que Bernat Escalera, membre del Jaume I, compte amb la nostra participació per desenvolupar aquestes activitats tan interessants. Així que moltíssimes gràcies. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada