dimecres, 17 de gener del 2018

El regidor d'Educació, Óscar Borrell, visita l'IES L'Estació i felicita Juan Torres pel seu reconeixement com a segon millor docent del país

Óscar Borrell, regidor d'Educació de l'Ajuntament d'Ontinyent, ha tingut aquesta setmana paraules de gratitud per a Juan Torres, que recentment ha estat distingit pels Premis Educa Abanca com a segon millor docent d'Espanya en la categoria de Formació Professional.
Borrell, que ha mantingut un cordial encontre amb el guardonat i amb el director, Pere Vañó, ens ha avançat que el nostre company d'Informàtica participarà en la propera edició de la "Setmana Pedagògica", un esdeveniment que anualment organitzen el consistori ontinyentí i la Universitat de València per donar a conéixer els projectes educatius més innovadors dels centres de la ciutat. D'aquesta manera, Juan tindrà l'oportunitat d'explicar a tota la ciutadania i la comunitat educativa quin és el secret del seu èxit.
L'edil ha recordat en aquesta reunió de treball que "la Setmana Pedagògica vol ser l'epicentre de la formació dels mestres" i que un dels seus objectius es "ajudar a formar els docents i futurs educadors que es troben ara estudiant Magisteri". 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada