dijous, 11 de gener del 2018

El grup plurilingüe de 1r d'ESO i 2n de Batxillerat Artístic visiten l'exposició de Sorolla i Valdés a València

L'alumnat de 1r d'ESO Plurilingüe i de 2n de Batxillerat Artístic ha visitat recentment l'exposició de Joaquín Sorolla a la Fundació Bancaixa de València. La mostra, que descobreix la passió de l'artista valencià pels jardins, ens presenta un paisatgista extraordinari amant del color, la varietat, el moviment i la vida. "Podíem observar des de jardins dels palaus reials fins a la intimitat de sa casa a Madrid, passant pels jardins del Generalife a Granada", comenta el cap del Departament de Dibuix Vicent Lladosa Donat, qui va estar acompanyat per les professores Cristina Garrido i Inma Cabanes.
Valdés, una visió personal ha sigut l'altra exposició visitada pels estudiants de l'IES L'Estació. En aquesta ocasió, la mostra, comenta Lladosa, "ha permés fer un recorregut a través de versions de quadres rellevants al llarg de la història de l'art, constatant la importància de la matèria tant a les escultures com a l'obra gràfica". Aquesta exposició també ha possibilitat gaudir d'un taller d'art gratuït dissenyat per als escolars.
El grup va tancar l'activitat amb les escultures de l'artista torrentí Vicente Ortí, l'obra del qual ha rebut el reconeixement de l'Escola de Belles Arts de Sant Carles, a València, i la de San Fernando, a Madrid.
Totes aquestes exposicions es podran visitar a la Fundació Bancaixa de València durant els propers tres mesos. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada