dilluns, 6 de novembre del 2017

La natació, activitat plaent i esport competitiu

L'IES L'Estació participa en un programa de l'Ajuntament ontinyentí que potencia la natació com a activitat esportiva saludable
El professor Toni Quintero, rodejat de l'alumnat de 1r d'ESO

La iniciativa del consistori, que ja es va materialitzar el curs passat, va dirigida a l'alumnat de 6é de Primària i 1r d'ESO dels tretze centres educatius de la ciutat.
La piscina coberta d'Ontinyent s'ha convertit aquest primer trimestre en l'escenari ideal per practicar exercici físic profitós. Un dels primers en comprovar-ho in situ han sigut els més menuts de l'IES L'Estació, que han gaudit a les instal·lacions de la piscina d'una jornada de formació que combinava els aspectes més lúdics amb el perfeccionament de la resistència com a capacitat física bàsica. En aquest sentit, Yesenia Jorques, professora d'Educació Física de l'IES L'Estació, explica que "és important oferir a l'alumnat una formació curricular completa en matèria esportiva, posant-se al nivell d'altres ciutats més grans on els estudiants tenen aquesta possibilitat". 
Des de l'Ajuntament de la localitat també s'ha valorat molt positivament aquest programa que compta amb el suport de l'equip de monitors de la piscina, els quals guien en tot moment l'alumnat, procurant dissenyar sessions enriquidores que milloren les habilitats aquàtiques dels menors i brinden multitud de beneficis físics i mentals.
La bona acollida que va tindre aquesta iniciativa el curs passat ha provocat que, un any més, el consistori ontinyentí permeta als centres educatius de la ciutat fer ús de la piscina coberta per tal de "potenciar el desenvolupament pedagògic dels estudiants com a esportistes i persones", declarava recentment el regidor d'Educació i Esports, Óscar Borrell.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada