dilluns, 27 de novembre del 2017

Comença un nou repte: SkillsCV 2017

Tres alumnes de l'IES L'Estació participen en el Campionat Autonòmic de Formació Professional
Alumnat i tutors, preparats per a la competició d'aquesta setmana
Óscar Llorens, Sergio Martínez i Óscar Seguí encaren aquesta setmana a Alacant un nou repte: els SkillsCV 2017, unes olimpíades que seleccionaran als millors estudiants de les diferents especialitats d'aquestes ensenyances.
La Institució Firal Alacantina acollirà fins a l'1 de desembre les Competicions Autonòmiques de Formació Professional, unes olimpíades organitzades per la Conselleria d'Educació amb l'objectiu d'estimular l'alumnat participant, promocionar cadascuna de les vint-i-sis especialitats que concorren al concurs regional i reconéixer la tasca del professorat d'FP.
L'IES L'Estació, que es va classificar en primera posició en l'últim certamen autonòmic de 2015 (punxa ací), torna a participar un any més en la modalitat de Desenvolupament Web, i ho fa amb tres nous estudiants de 2n de DAW que faran front a tres dures jornades de torneig en les quals hauran de realitzar i presentar individualment un projecte informàtic utilitzant només aquelles ferramentes tecnològiques que permeten els organitzadors de les proves.
Però els concursants comptaran en tot moment amb l'orientació d'un tutor, un professor de l'alumne que s'encarregarà de la seua preparació i formació en totes les fases de la competició. Aquesta gran responsabilitat ha recaigut sobre tres docents de l'IES L'Estació: Pere Crespo, entrenador d'Óscar Llorens; Yolanda Monerris, que aconsellarà Sergio Martínez; i Pep Muñoz, responsable de la instrucció d'Óscar Seguí.
Resultado de imagen de Olimpiades formació professional comunitat valencianaLa participació en el campionat regional de SkillsCV pot comportar una grata recompensa, ja que els campions autonòmics de cadascuna de les modalitats de l'FP que intervinguen en el concurs representaran a la Comunitat Valenciana en el SpainSkills 2019, una competició nacional d'on se seleccionaran els millors aspirants per a la fase internacional, el WorldSkills

Des de L'Andana desitgem molta sort als concursants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada