divendres, 30 de juny del 2017

Les expectatives de treball de l'alumnat de Cicles Formatius

Més de la meitat de l'alumnat del CFGS de DAW de l'IES L'Estació ha aconseguit integrar-se en el món laboral
Dels catorze alumnes matriculats en el present curs escolar, un total de vuit ja ha trobat feina, mentre que tres opten per continuar la seua formació acadèmica
Yolanda Monerris posa orgullosa amb l'alumnat de 2n de DAW
El Cicle Formatiu de Grau Superior de Desenvolupament d'Aplicacions Web és sinònim d'èxit laboral a l'IES L'Estació, ja que un alt percentatge de l'alumnat que ha finalitzat aquests estudis s'ha incorporat immediatament al món de l'empresa després d'haver realitzat la Formació en Centres de Treball (FCT), un mòdul professional obligatori i de caràcter formatiu que possibilita un primer contacte de l'estudiant amb l'univers empresarial.
La professora d'Informàtica Yolanda Monerris atribueix aquest bon resultat a diversos factors. "En primer lloc", explica, "és fonamental el treball perseverant dels nostres alumnes, però la constant actualització de coneixements que desenvolupem des del departament així com el permanent contacte i retroalimentació amb les empreses col·laboradores donen com a resultat la inserció laboral dels recents titulats". Monerris també considera que la formació integral dels joves matriculats en DAW augmenta les possibilitats de triomfar fora de l'aula. "No sols estimulem en els alumnes les seues destreses tècniques", assegura, "cal treballar igualment la creativitat, la innovació, el desenvolupament personal i l'esperit emprenedor".
Pel que fa a la resta de cicles formatius que s'imparteixen a l'IES L'Estació, Gestió Administrativa, Administració i Finances, Activitats Comercials, Comerç Internacional i Sistemes Microinformàtics i Xarxes també han obtingut els seus fruits en incrementar-se de manera exponencial el nombre d'alumnes que s'han incorporat al món laboral després de cursar les pràctiques formatives.  
En el present curs escolar, 92 estudiants han realitzat les FCT, en les quals han col·laborat 76 empreses, institucions i organismes oficials. A més, cal destacar que tres d'aquests alumnes han dut a terme les seues pràctiques a l'estranger —Roma i Regne Unit— a través del Programa Erasmus + que sol·licita l'IES L'Estació o mitjançant les FCT Europa Erasmus + de la Conselleria d'Educació.
Per altra part, més de 20 empreses de la Vall d'Albaida amb necessitats de contractació de personal s'han posat en contacte amb el Departament de Pràctiques de l'institut per tal de requerir alumnat dels diversos cicles que imparteix el centre. Des d'aquest departament, coordinat per la professora Pepa Llorca, agraeixen el suport incondicional de totes aquelles empreses col·laboradores que fan possible amb la seua instrucció la materialització del període de pràctiques. 

1 comentari:

  1. Ben je een huis of een vrouw? Het heeft enige financiële spanning of heeft geld nodig, onze methode biedt de mogelijkheid om het bedrag van de benodigde lening aan te geven en ook de duur waarmee de lening met een rentevoet van 3% volledig kan worden verkregen variëren van $ 3.000 tot $ 150.000. $ 00. Dit geeft u een echte kans om de nodige fondsen te verkrijgen. De geïnteresseerde kandidaten moeten per e-mail contact opnemen met. zennitloanfirm@gmail.com !!!!!!!!!!!!! ..............................

    ResponElimina