dilluns, 26 de juny del 2017

Discurs de la nova presidenta de l'AMPA de l'IES L'Estació

María José Montiel, la presidenta ixent (a l'esquerra),
dóna la benvinguda a Mari Ferrero, la presidenta entrant
S'acaba un curs i ben prompte en començarem un altre i, com totes les coses, tot té un principi i un final.
Aquest juny m'estrene com a presidenta de l'AMPA d'aquest centre. Aquest càrrec és per a mi un nou repte i una gran responsabilitat que assumisc amb il·lusió i moltes ganes.
La primera cosa que m'agradaria fer és convidar a tot aquell que estiga interessat a col·laborar i tinga una estona per unir-se a nosaltres. L'AMPA està oberta a tots els pares i mares d'alumnes d'aquest centre i qualsevol ajuda o proposta que vulgueu aportar serà benvinguda.
Des de l'AMPA ens agradaria ressenyar la importància que té la implicació de totes les famílies en el pagament de la quota, que enguany serà de 12€. Pensem que és un import insignificant per a tot el que després ens aporta.
L'AMPA col·labora en moltes activitats tant a nivell organitzatiu com econòmic, per exemple xerrades, viatges, transports, graduacions, s'organitza l'esmorzar de Pasqua i el concurs de pastissos de Nadal, es compren col·leccions de llibres de lectura, descomptes per als llibres de batxiller i a més enguany s'ha fet una gran aportació per poder posar en marxa el banc de llibres per a ESO.
Totes aquestes coses es poden dur a terme gràcies al treball de tots, tant pares i mares com l'equip directiu del centre, amb el qual pensem és imprescindible mantenir una bona relació de col·laboració, tot en benefici de l’educació dels nostres fills.
Així mateix voldria acomiadar-me agraint a tota la junta el seu recolzament i especialment a Tere Gisbert, Ana Martínez i Mª José Montiel (foto adjacent), que acaben enguany, el seu gran treball i inestimable temps.
Moltes gràcies, xiques, vos trobarem a faltar!!!
Mari Ferrero
Les mares que formen part de l'AMPA ens desitgen un bon estiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada