dilluns, 13 de març del 2017

SpainSkills 2017

Conclou el Campionat Nacional de Formació Professional SpainSkills 2017
En l'edició d'enguany, celebrada de l'1 al 3 de març al Recinte Firal d'IFEMA de Madrid, un total de 24 joves valencians han competit en 22 modalitats diferents
Pere Crespo, Lorenzo González i Yolanda Monerris, preparadors
de l'alumne Miguel Gandia Huerta, segut darrere d'ells
Després de mesos d'un esgotador entrenament i de tres dies amb una pressió excessiva per als participants en aquesta competició, l'exalumne de l'IES L'Estació Miguel Gandia Huerta, que concursava en la modalitat de Disseny Web, no formarà part, lamentablement, de la delegació espanyola que viatjarà en breu a Abu Dhabi per participar en el mundial WorldSkills 2017. A pesar que no ha obtingut cap de les cinc medalles que han aconseguit els representants valencians d'altres skills, Miguel, que ha sabut estar a l'altura de les circumstàncies, ha pugnat amb valentia, aprenent tant personalment com professionalment i tècnicament. "Ha sigut un espectacle de feina ben feta, d'esforç i de superació continua", assegura orgullosa Yolanda Monerris, per a qui el principal contratemps al qual s'han enfrontat durant les tres jornades de concurs ha sigut l'excel·lent preparació dels alumnes d'altres comunitats, "que s'han dedicat tot el curs i en exclusiva a dissenyar l'aplicació reiteradament", afegeix la professora de l'IES L'Estació.
Miguel, concentrat durant la competició
La medalla d'or en Disseny Web ha anat a parar, finalment, a les mans de Robert Lara Misas, de la Comunitat Autònoma de Catalunya, mentre que la plata i el bronze foren, respectivament, per a Juan Antonio Romero Molero, d'Andalusia, i per a Héctor Zaragoza Arranz, de la Comunitat de Madrid.
El campionat estatal SpainSkills, promogut i organitzat cada dos anys pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport amb la col·laboració activa de la Direcció General de Formació Professional, s'ha convertit ja en un valuós instrument de difusió d'aquests estudis i en una profitosa ferramenta per motivar els estudiants, el professorat i les empreses patrocinadores. 
Us deixem amb algunes imatges de les Olimpíades que pertanyen a Yolanda Monerris i a l'alumne de 2n d'SMX Eric Aliaga. I per descomptat, l'enhorabona a Miguel pel temps invertit. Per a nosaltres es tot un guanyador!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada