dimecres, 14 de desembre del 2016

SpainSkills 2017: les Olimpíades de la Formació Professional

Comença el compte enrere per al campionat estatal SpainSkills 2017
La visita a l'IES L'Estació de l'expert skill Lorenzo González marca l'inici de la pròxima competició nacional, on intervindrà Miguel Gandia Huerta, guanyador del certamen autonòmic Skills 2016.
Pere Crespo, Lorenzo González, Yolanda Monerris i Miguel Gandia
Lorenzo González Gascón, expert skill en l'especialitat de Disseny Web de la Comunitat Valenciana, està enllestint, amb la col·laboració de la professora Yolanda Monerris i del tutor skill Pere Crespo, els preparatius per poder participar en el gran repte que han d'afrontar a Madrid els dies 1, 2 i 3 de març: el concurs SpainSkills 2017, una prova que té com a finalitat seleccionar el millor alumnat de les diferents especialitats de la Formació Professional, promocionar aquests estudis i reconéixer la tasca del professorat d'FP.
Resultat d'imatges de spainskills 2017 logoAmb la visita de González Gascón aquest mes de desembre, es pretén un apropament públic entre l'expert skill i Miguel Gandia Huerta, qui des de fa setmanes està sent motivat i assessorat pel tècnic en Disseny Web a fi de poder concursar sense cap problema en aquest prestigiós certamen estatal que compta amb el suport d'empreses capdavanteres del sector com Microsoft o Google, cosa que comporta una magnífica oportunitat laboral per als participants.
Segons ens explica Pere Crespo, la preparació de Miguel, que estudia actualment a Alcoi un Cicle Formatiu Superior, es basa "en la implementació d'una aplicació web que constituirà el marc de referència per treballar de manera versemblant l'aplicació que haurà de fer durant el concurs". En qualsevol cas, aquesta app implementada no té massa importància. "El que més interessa és el seu procés de creació", afegeix el tutor oficial del campionat. 
El director, Pere Vañó, amb el trio que competirà a Madrid
El curs passat, Miguel Gandia, alumne de 2n de DAW de l'IES L'Estació, es va proclamar vencedor autonòmic dels Skills 2016 en l'especialitat de Disseny Web, després de superar una prova especialment complicada que consistia a programar una aplicació informàtica durant set hores. Aquest reconeixement li ha permés formar part en breu de l'equip valencià que competirà a la capital d'Espanya en el concurs estatal dels Skills, d'on sortiran els guanyadors que ens representaran en l'edició internacional que se celebrarà a l'emirat d'Abu Dabi a l'octubre de 2017.
I és que cada dos anys els estudiants d'FP de diversos països de tot el món rivalitzen entre sí per demostrar ser els millors professionals del sector. Aquestes Olimpíades estan organitzades per WorldSkills International, una associació no governamental creada l'any 1950 que promou l'intercanvi de coneixements i experiències entre joves de diverses regions del planeta, promocionant simultàniament les competències de les diferents famílies professionals. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada