dilluns, 10 de novembre del 2014

Creativitat emprenedora a l'IES l'Estació

Jornada "Idea: Creativitat emprenedora"

El ponent, Jordi Tormo Santonja, en una de les dues sessions

Dijous, 6 de novembre, l'alumnat de Cicles Formatius de Grau Superior d'Administració i Finances, i  de Comerç Internacional de l'IES l'Estació va tenir l'oportunitat de conèixer les tècniques de creativitat pròpies del màrqueting lateral, que permeten generar nous serveis, productes i idees de negoci. Aquesta és una activitat participativa en la qual s'introdueixen productes i serveis com a exemple de l'aplicació d'aquestes tècniques.
Coordinada des de l'IES l'Estació per Amparo Asensio, cap d'estudis de Cicles Formatius i professora d'Admistració i Finances, la jornada, que forma part de les Activitats de dinamització del DPE Focus Business 2014 Comunitat Valenciana, s'emmarca en el Programa Emprendeplus, organitzada per CEEI Alcoi. Les sessions han estat impartides magistralment pel ponent Jordi Tormo Santonja, del Centre Europeu d'Empreses Innovadores d'Alcoi.
Els assistents han pogut :
• Conèixer les tècniques de creativitat que els permeten generar noves idees: introducció a la creativitat i metodologies, a més d'eines per a generar idees.
• Conèixer tendències i canvis socials que els permetran generar noves idees: màrqueting lateral i creativitat.
• Conèixer el DPE Focus Business 2014 Comunitat Valenciana i participar en el concurs Tinc una e-idea DPECV2014,  a la plataforma Emprenemjunts.

"Hem hagut de fer dues sessions a causa de l'alt nombre de participants inscrits. Ha sigut un èxit!", ens explica Amparo Asensio.
Jordi Tormo i Santonja pertany aCentre Europeu
 d'Empreses Innovadores d'
Alcoi i també és regidor.
Foto: b
logs.laveupv.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada