dimarts, 14 de gener del 2014

Campanya de prevenció de l'abús de l'alcohol

Prevenció de drogodependències



 Com cada any, dins del Pla d’Acció Tutorial de Centre, l'IES l'Estació inicia les activitats de prevenció del consum de drogodependències. Aquest curs, l'objectiu d'aquestes activitats és sensibilitzar l’alumnat sobre la problemàtica derivada del consum d’alcohol en la població, en general, i en l’adolescència, en particular. Per fer-ho possible, des de la UPCCA de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida s’ha preparat una exposició que fa un recorregut sobre diferents aspectes a tindre en consideració sobre l'ús de l’alcohol. 
L'exposició que ara es pot visitar al nostre centre consta de 26 panells de mida A3 plastificats que s’hi han col·locat en  un lloc visible. És dividida en tres parts diferenciades que abracen diferents temàtiques: Primera part: Història de l’alcohol, tipus de begudes alcohòliques i efectes generals. Segona part: I tu, com et comportes amb l’alcohol? (repàs pels efectes concrets que poden patir els més joves). Tercera part: Alcohol i conducció, noves pautes de consum i publicitat.
L’exposició va dirigida a tot l’alumnat del centre i especialment de l’ESO. Aquest darrer alumnat, una vegada visitada l'exposició,  haurà de complementar-ne  els continguts amb les seus aportacions i inquietuds.

Estrella Bataller, cap del Departament d'Orientació, espera mostrar-nos aviat quines han estat les aportacions dels nostres i les nostres alumnes. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada