dijous, 12 de desembre del 2013

Guanyadors del concurs de vídeo Vicent Andrés Estellés 2013

L'IES l'Estació guanya el concurs d'audiovisuals "Vicent Andrés Estellés 2013", emmarcat en l'Any Estellés 


El Regidor de Cultura amb Reme Pérez, Pere Vañó i l'alumnat guanyador. Foto: Alfred Bernabeu

El vídeo realitzat per l'alumnat de primer cicle d'ESO, dirigit per la professora Reme Pérez, ha resultat guanyador del Concurs d'Audiovisuals Vicent Andrés Estellés 2013, organitzat per l'Ajuntament d'Ontinyent dins dels actes i activitats que commemoren l'Any Estellés, que tot just és a punt de clausurar-se. El premi guanyat correspon a la categoria absoluta, és a dir, la de Secundària (El Col·legi Lluís Vives s'endugué el de Primària). 

El jurat estava presidit per l'Alcalde i el Regidor d'Educació, la Tècnica d'Educació i dos professors de l'optativa d'Audiovisuals de la localitat. El Director del nostre centre, Pere Vañó, va rebre el premi, consistent en una càmera de vídeo i guardó, de mans del Regidor de Cultura, José Antonio Calabuig, en l'acte on es projectaren tots els vídeos participants. Pere Vañó va agrair al jurat i als organitzadors tan alta distinció, a més de destacar la importància que té que els ajuntaments es comprometen a ressaltar la imatge d'intel·lectuals valencians de la magnitud del nostre benvolgut poeta Vicent Andrés Estellés.

La professora d'Audiovisuals, Reme Pérez, i també el seu alumnat, es mostraren francament emocionats en el moment que van veure premiat el vídeo fruit del seu treball. 


Foto: Alfred Bernabeu




Notícies relacionades

L’IES L’ESTACIÓ COMMEMORA L’ANY ESTELLÉS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada